Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@18:23:33 GMT

آموزش دوخت چادر و نقاشی بر ملزومات حجاب در بوستان آب‌و آتش

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۳۷۸۵

آموزش دوخت چادر و نقاشی بر ملزومات حجاب در بوستان آب‌و آتش

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، جزئیات نشست‌ها، کارگاه‌های آموزشی و مسابقه زنده هفدهمین نمایشگاه عفاف و حجاب (گوهر زیبایی 2) که هم‌اینک در بوستان آب و آتش در حال برگزاری است، اعلام‌ شد.

این نشست‌ها با هدف توانمندی هنرمندان و تبلیغ و ترویج طراحی و تولید محصولات عفاف و حجاب با حضور اساتید و کارشناسان امر در محل نمایشگاه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئيات اين بخش‌ها به شرح زير اعلام شده است:

کارگاه آموزشی «نقش‌اندازی با هنر روبان بر روی سجاده»، امروز چهارشنبه 25 اردیبهشت‌ماه از ساعت 21 تا 22 با حضور آفاق امیریان برگزار می‌شود. فردا پنج‌شنبه آموزش دوخت چادر نماز توسط معصومه طاهری سرشت، ارائه می‌شود و روز جمعه نیز آموزش دوخت هزاره ( دوخت‌های سیستان و بلوچستان) از ساعت 21 تا 22 برگزار می‌شود. 

در ادامه این برنامه‌ها روز شنبه مرضیه زارع مسابقه زنده تصویرسازی (مانتو اجتماع ایرانی – اسلامی) مرحله یک را از ساعت 18 تا 19:30 برگزار می‌کند و روز یکشنبه از ساعت 21 تا 22:30 آموزش دوخت‌های برزیلی برروی ساق دست و روسری توسط احترام جانداری ارائه می‌شود. مسابقه زنده تصویرسازی ( مانتو اجتماع ایرانی – اسلامی) مرحله دو نیز روز دوشنبه از ساعت 18 تا 19:30 توسط مرضیه زارع اجرا شده و کارگاه طراحی و خلاقیت در پوشش ایرانی – اسلامی نیز روز سه‌شنبه از ساعت 21 تا 22 توسط سیده راضیه ابراهیمیان، برگزار می‌شود. 

یادآوری می‌شود، هفدهمین نمایشگاه عفاف و حجاب (گوهر زیبایی 2)، با همکاری بنیاد ملی مد و لباس اسلامی و ایرانی و منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد از 21 اردیبهشت تا 14 خردادماه، از ساعت 18 تا 1 بامداد در بزرگراه حقانی، بوستان آب و آتش در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی بوستان آب و آتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • زنده و مستقیم با حواشی دو ال‌کلاسیکوی ایرانی
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • معترضان به جنگ غزه ساختمان هامیلتون دانشگاه کلمبیا را تصرف کردند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور