Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@04:35:02 GMT

راز نقاشی نفرین‌شده + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۰۵۵۵

راز نقاشی نفرین‌شده + تصاویر

در این گزارش به معرفی سه تابلو نقاشی با موضوع درد و رنج کودکان پرداخته و آن‌ها بررسی شده‌اند.

جیووانی براگولین (۱۹۸۱-۱۹۱۱) نقاش ایتالیایی، نیمه‌های شب در اتاقش مشغول نقاشی بود که صدای ناله پسر بچه‌ای را شنید. وقتی به سمت صدا رفت، پسر بچه‌ای را زیر پنجره‌اش یافت و او را به خانه آورد تا آرامَش کند، اما این کار فایده‌ای نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پسرک بی نوا در سکوت اشک می‌ریخت و این صحنه غمناک نقاش را تحت تاثیر قرار داد تا جایی که او تصمیم گرفت پرتره‌ای از پسرک گریان بکشد. پس از اتمام نقاشی پسر بچه نقاش را ترک کرد و از نظرش ناپدید شد.

چند روز بعد باز هم پسر بچه به گالری نقاشی براگولین آمده و باز هم بی صدا اشک می‌ریخت. نقاش احساساتی باز هم او را به خانه دعوت کرد و سعی کرد تا از او نشانی پدر و مادرش را بگیرد، اما این بار هم تلاشش بی فایده بود. او این بار نقاشی جدیدی از پسرک ترسیم کرد. بدین ترتیب پسرک گریان هر از چند گاهی به نقاش سر می‌زد و نقاش مذکور هم از زوایای مختلفی، چهره حزن انگیز او را ترسیم می‌کرد و سپس به فروش می‌رساند. این مجموعه نقاشی‌ها به «پسرک گریان» معروف شده‌اند.

روزی کشیشی که یک نسخه از عکس پسر بچه گریان به دستش رسیده بود به خانه براولین نقاش آمد و خبر وحشتناک و عجیبی به او داد. کشیش به نقاش گفت که نام این پسر بچه دون بونیلو است و او هر کجا که برود در پی او آتش بزرگی ایجاد می‌شود. کشیش ادعا کرد که پدر و مادر این کودک نیز در اثر آتش سوزی در گذشته‌اند و پس از انتقال او به یتیم خانه آنجا نیز دچار آتش سوزی شده و کودکان زیادی قربانی شده‌اند. کشیش از نقاش خواست تا همه تابلو‌های پسر گریان را نابود کند و دیگر به این بچه اجازه داخل شدن به منزلش را ندهد.

تنها چند ماه بعد گالری نقاشی براگولین که در آن نقاشی‌های پسر بچه را ترسیم می‌کرد آتش گرفت و همچنین چندین خانه که تصویر نقاشی شده این پسر بچه را نگه می‌داشتند نیز در آتش سوختند. پلیس نیز به دنبال این پسر بچه نفرین شده می‌گشت.

طبق افسانه‌ها، پدر و مادر این پسر بچه جلوی چشمانش سوخته بودند و خود او نیز در آتش سوزی یتیم خانه که در خلال جنگ جهانی دوم بمباران شده بود، از بین رفته بود.

فانی پرات، نقاش سوئدی (۱۹۴۰-۱۸۶۱) در تابلو خود به نام «آزار و اذیت»، کودک فقیری را ترسیم کرده که مورد تمسخر هم سن و سالانش قرار گرفته و چهره خود را دست پوشانده است. این نقاشی که در سال ۱۸۸۵ ترسیم شده، اختلاف طبقاتی و نیز تاثیر گسترده حوادث دردناک و سختی‌ها در دوران کودکی را نمایش می‌دهد.

کودک غمگین با لباس‌های پاره و مندرس ترسیم شده و جثه کوچک تری نسبت به چهار کودک دیگر دارد که این توصیفات او را آسیب پذیرتر از دیگران نشان می‌دهد.

آگوستوس ادوارد مولردی (۱۹۰۴-۱۸۴۴) نیز نقاش انگلیسی است که در تابلو «استراحت روی پل لندن»، کودکی بی خانمان را ترسیم کرده که از فرط خستگی روی پل به خواب رفته است.

لباس کودک پاره شده و پابرهنه است. این تنها اثر مولردی نیست که با موضوع فقر و رنج کودکان کشیده شده او همواره کودکان بی خانمان لندن که با گدایی یا گلفروشی گذران زندگی می‌کردند را در نقاشی‌هایش مورد توجه قرار داده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جالبترین ها پسر بچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشای راز «نفرین توت عنخ آمون» که بیش از ۲۰ نفر را کشت
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • نفرین لوکاس: کابوسی که تمام نمی‌شود
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان